Våre tjenester

Alt innen elektriske installasjoner og service

Ikon Liste

Vi kan hjelpe deg med:

Serviceoppdrag

Har sikringsskapet streiket, sliter du med irriterende dårlig bredbåndssignal, eller kanskje du skal sette opp en hjemmelader for den nye elbilen din? Uansett hva du trenger elektrikerbistand til, kan vi hjelpe deg!

Montering

Vi utfører montering av store og små elektriske installasjoner i nybygg, eneboliger og hytter. Vi kan hjelpe deg med alt fra montering av spotter til installasjon av komplette strømanlegg.

Tele- og datanettverk

Ønsker du å få montert nytt internett hjemme, eller trenger du hjelp til å installere et mer omfattende nettverk i et næringsbygg? Vi har lang erfaring og god kompetanse på akkurat dette. Vi hjelper deg å få mest mulig ut av dine telelinjer og ditt internett.

Rehabilitering/oppgradering

På tide å gi det elektriske anlegget en overhaling? Vi utfører jobben for deg – trygt og forskriftsmessig. Noen ganger holder det å bytte ut enkeltdeler, mens andre ganger bør hele det elektriske anlegget skiftes ut for å møte dagens standard.

Antenneanlegg

Antenneanlegg monteres ofte for mottak av digitale TV-signaler. Vi sørger for sikker og kvalitetsmessig montering, slik at du kan se TV helt problemfritt!

Brannvarslingsanlegg

Vi monterer brannvarslingsanlegg i alt fra små leiligheter til store næringsbygg og industrianlegg. Vi kontrollerer at alt fungerer som det skal, slik at du er godt sikret dersom uhellet skulle være ute.

Ikon Checkmark

Ønsker du å motta et pristilbud?

Noen ganger må vi komme på befaring først – andre ganger kan vi gi et tilbud på strak arm. Kontakt oss gjerne for å høre!

Kontakt oss